Speelodroom leent gratis knutselboxen uit

    30 oktober 2020

    NINOVE – Vanaf de herfstvakantie biedt Speelodroom, de speelotheek van Ninove, wekelijks gratis uitleenbare knutselboxen aan. Onder bepaalde voorwaarden kunnen gezinnen van dit aanbod genieten.

    Met de knutselbox geeft het Sociaal Huis elk kind de kans om te knutselen. Het wil maatschappelijk kwetsbare gezinnen tegemoet komen, die nood hebben aan een vrijetijdsbesteding voor hun kinderen.

    Voor de knutselbox moeten gezinnen moet voldoen aan één van de criteria: UiTPAS met kansentarief, leefloon, verhoogde tegemoetkoming ziekteverzekering, budgetbeheer of collectieve schuldenbemiddeling, kinderen met een residentieel of ambulant traject (jeugdzorg of handicap), laag inkomen

    Een knutselbox bevat alle materiaal voor een leuke opdracht: een opdrachtfiche, gebruiks- (schaar, penseel…) en verbruiksmateriaal (papier, verf…).

    Na het uitwerken van de opdracht breng je de box met het gebruiksmateriaal terug naar de Speelodroom. Je kunt dan een nieuwe box ontlenen.

    Alle gezinnen en verenigingen kunnen ook nog altijd gratis speelgoed ontlenen.

    Info: mail naar speelodroom@sociaalhuisninove.be. Voeg de gegevens toe van je gezin (naam, voornaam, aantal kinderen en leeftijd) en het bewijs dat je voldoet aan één van bovenstaande criteria – Speelodroom.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons