Alfasun lokale hoofdsponsor Omloop Het Nieuwsblad

    28 januari 2023

    NINOVE – Het is aftellen naar 25 februari voor de openingswedstrijd ‘Omloop Het Nieuwsblad’ met aankomst op de Elisabethlaan. Die is mogelijk met de inbreng van onder andere de lokale hoofdsponsor Alfasun.

    Voorzitter Geo De Cleer van het Omloop Finish Team heeft er alle vertrouwen in. “We leggen de laatste hand aan de publiciteitssponsoring en het VIP-gebeuren. Vanaf volgende week woensdag 1 februari beginnen we aan de voetgangersbrug en de week nadien gaat de tentenbouwer aan de slag. We zijn er klaar voor.”

    Hoofsponsor

    Alfasun is de komende 3 jaar de lokale hoofdsponsor, tot grote tevredenheid van het Omloop Finish Team.

    “Het is een Ninoofs groeibedrijf met heel veel potentieel. Alfasun zal ook nationaal heel zichtbaar zijn als lokale hoofdsponsor. Het logo zal je terugzien op de achterwand van het podium, de interviewruimte, de flashzone en aan de aankomst. De publiciteit is daarmee optimaal gegarandeerd.”

    Alfasun

    Voor Stefaan Delbaere van Alfasun betekent die sponsordeal heel veel.

    “Met De Omloop zetten wij ons bedrijf nationaal op de kaart. We zijn in volle expansie en moeten ons best doen om niet te snel te groeien; voetjes op de grond dus. We kunnen dit doen dank zijn de koers en de ondernemers van Ninove, die met ons willen samenwerken. De nationale zichtbaarheid als lokale hoofdsponsor is voor ons zeer belangrijk, want dan kan de rest van Vlaanderen ook zien wat we kunnen realiseren.”

    Alfasun zal eveneens zichtbaar aanwezig zijn in de VIP-ruimte met een demowand.

    “Daarop zie je alle producten van onszelf en van onze trouwe partners, waarmee we al jaren samenwerken onder andere Viessman, Panasonic, Midea. We kunnen laten zien wat anno 2023 mogelijk is, rekening houdend met het nieuwe capaciteitstarief, en de oplossingen om de facturen weer naar een menselijk niveau te brengen: warmtepomp, batterij, panelen, laadpaal en alles waarmee we ons elektrisch voeden.”

    Kortom, niets dan glunderende gezichten bij de ondertekening van het sponsorcontract.

    Info: Omloop Finish TeamAflfasun.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons