City Run stuurt sportievelingen door de centrumstraten

    05 mei 2024

    NINOVE – Editie 40 van ‘Dwars door Ninove’ is een onderdeel van de City run en bracht zondag 05 mei een groot aantal sportievelingen aan de start van deze loopwedstrijd.

    De ‘Arents & Partners Verzekeringen City Run’ is een organisatie van atletiekvereniging VITA, in samenwerking met de stad Ninove.

    Reeksen

    Er waren vijf afstanden voorzien. De kabouterloop over een afstand van 400 meter bracht 18 deelnemertjes aan de start op de Ninoofse atletiekpiste. De iets grotere jeugd liep met 11 deelnemers 800 meter. Voor het eerst had ook een G-run plaats, die werd gelopen samen met de 400 meter.

    Voor de getrainde lopers was er ‘Dwars door Ninove’ met afstanden van 5, 10 en 15 km. De start- en aankomstzone lag eveneens op de atletiekpiste, maar de deelnemers liepen ook door het stadscentrum.

    In totaal namen in alle reeksen samen 245 lopers deel.

    Burgemeester Tania De Jonge (Open VLD) mocht het startschot geven, waarna de sportievelingen de baan op konden.

    Het werd een geslaagde editie, met ideale weersomstandigheden: droog met een fijn lentezonnetje en een beetje wind.

    Info: uitslagen.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons