De ‘DIVAS’ snellen je te hulp met hun overheerlijk eetfestijn

    19 februari 2019

    NINOVE – De DIVAS serveren culinaire hoogstandjes tijdens hun jaarlijks eetfestijn op 23 en 24 februari. Jullie aanwezigheid is een enorme steun voor de voetballende DIVAS op hun weg naar de top.

    De DIVAS, dat zijn de 75 voetballende meisjes en vrouwen van KVK NINOVE. Het volwassen team staat momenteel op de tweede stek in de derde provinciale. Ze tellen ook vijf meisjes-jeugdteams: 2xU13, 2xU10, 1xU9.

    Er zit duidelijk groei in de toekomst. Nieuwe meisjes, die willen komen voetballen, zijn altijd welkom om eens mee te trainen.

    Volgend weekend helpen ze je bovendien uit de culinaire problemen tijdens hun jaarlijks eetfestijn. Het menu oogt misschien alledaags, maar de vol-au-vent en de balletjes in tomatensaus zijn met zoveel liefde klaargemaakt, dat niets of niemand eraan kan tippen. Uiteraard alles à volonté en geserveerd met groenten en met frietjes.

    En dan zwijgen we nog van het intussen alom vermaarde DIVAS-dessertenbuffet. Want elke speelster bakt zomaar, speciaal voor jou, haar favoriete kunststukje.

    Praktisch

    • Datum en tijdstip: zaterdag 23 februari (vanaf 17.30 uur) en zondag 24 februari (vanaf 11.30 uur).
    • Plaats: De Kloppers, Denderstraat Ninove.

    Info: website DIVAS.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons