De jeugd heeft de toekomst bij KFC Voorde-Appelterre

    17 april 2022

    VOORDE/APPELTERRE – Met 69 deelnemende jeugdploegen mag KFC Voorde-Appelterre met trots gewagen van een zeer geslaagd paastoernooi op zaterdag 16 en paasmaandag 18 april.

    De lentezon scheen weldadig over zoveel bedrijvigheid.

    “Een goede zaak voor onze jeugd”, vertelde ons jeugdverantwoordelijke Glenn De Pauw. “Onze eigen jeugd groeit, momenteel zijn we met bijna 250 spelers en kunnen we spreken van een toenemende en spontane instroom in onze jeugdploegen. In mei beginnen we met de aanleg van een kunstgrasveld.”

    Organisatie

    69 deelnemende ploegen en ongeveer 1.500 bezoekers op die twee dagen ontvangen vergt een goede organisatie vooraf. “Maar het laat ons ook toe om op die dagen zelf te genieten van het voetbal en de goede sfeer.”

    En met die jeugd heeft de club terechte ambities, vertelde ons jeugdtrainer Jesse Van Eycken. “We willen onze jongeren de kans geven om door te stoten naar de eerste ploeg. Hier is zeker voldoende talent aanwezig.”

    Fusie

    Aan algemeen manager Freddy De Tandt vroegen we of de fusie met KVK Ninove meer is dan een gerucht.

    “Er zijn gesprekken geweest, maar alles is nog heel vaag. Zeg natuurlijk nooit nooit, maar nu is het alleszins te vroeg. Laten we eerst in onze eigen tuin verder doen.”

    Info: KFC Voorde-Appelterre.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons