De Wettelcup gaat zijn laatste week in

    24 augustus 2020

    NINOVE -Momenteel draait enkel de Wettelcup op volle toeren, nog tot 31 augustus. Die zevenkamp in The Mauritz vraagt van de deelnemers uithouding, kracht, lenigheid, snelheid en coördinatie. We vroegen Benjamin Adam van de vzw Maspoe om een tussentijdse evaluatie vooraleer de krachtmeting haar laatste week ingaat.

    We kregen al heel veel leuke reacties binnen, van deelnemers uit alle leeftijdsgroepen. Het is een uitdaging en sommigen gaan echt heel diep. Vooral de fietsproef blijkt behoorlijk zwaar. Momenteel staat wielrenner Brent Van Duren aan de leiding. Maar de mannen van atletiekclub Vita hebben veel ambitie om beter te doen.”

    Er zijn al vragen gekomen om die Wettelcup ook volgend jaar te organiseren. “Ja, sommigen willen dan hun prestaties kunnen verbeteren. Wie weet?”

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons