BBC United en Dean zorgen voor ‘BasketXL’

    15 januari 2018

    #Ninove – BBC United Ninove heeft als club de laatste jaren werk gemaakt van de sportieve structuur met een positieve sportieve evolutie als gevolg. Nu deze stap genomen is, is voor ons het moment aangebroken om het basket te promoten door iets te doen “bovenop het basket”. Het idee werd opgevat om op 27/01 onze 2 herenploegen eens in de schijnwerpers te zetten en om de Ninovieter uit te nodigen naar de sporthal in Ninove. Op deze manier kan iedereen die het wenst het basket komen ontdekken op een leuke en vooral ludieke manier. We bieden dan ook een goed gevuld programma aan. De ingangsprijs werd bewust laag gehouden om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken, VVk €6 en ter plaatse €8. Inschrijven kan via www.basketbalxl.be of kaarten kunnen gekocht worden in de cafetaria van de sporthal te Ninove..

    Programma:

    18u start de eerste match: BBC United Ninove heren 2 tegen Wildcats Gavere (onze heren 2 doen er alles aan om zich te redden, kom ze dus massaal steunen

                    MATCHBAL geschonken door bouwonderneming Limbourg Geert en Peter, Geraardsbergen

    20u start tweede match: BBC United Ninove heren 1 tegen Upkot Laarne, de nummer 5 in de stand wordt sowieso een stevige tegenstander

                    MATCHBAL geschonken door bouwspecialiteiten DEFRANCQ

                    Voorafgegaan door optreden Cheerleaders van Extreme Dans die tussendoor ook voor de nodige dans en muziek zullen zorgen.

                    Met de rust opwarmer door Dean

                    De avond wordt afgesloten door een spetterend optreden verzorgd door onze streekgenoot Dean

    23u59: einde van de avond.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons