Deelnemers City Run leveren sportieve prestatie door stadscentrum

    30 april 2023

    NINOVE – Editie 39 van ‘Dwars door Ninove’, een onderdeel van de City Run, bracht zondag 30 april een groot aantal sportievelingen aan de start van deze loopwedstrijd.

    De City Run is een organisatie van atletiekvereniging VITA in samenwerking met de stad Ninove.

    Reeksen

    Er waren vijf afstanden voorzien. De kabouterloop over een afstand van 400 meter bracht 23 deelnemertjes aan de start op de Ninoofse atletiekpiste. De iets grotere jeugd liep met 27 deelnemers 800 meter.

    Voor de getrainde lopers was er ‘Dwars door Ninove’ met afstanden van 5, 10 en 15 km. De start- en aankomstzone was eveneens op de atletiekpiste gelegen, maar de deelnemers liepen ook door het stadscentrum.

    Sean Dhondt

    Onder de deelnemers was ook Sean Dhondt, zanger en presentator. Samen met zijn vriendin Maithé Rivera Armayones liep hij de 15 kilometer.

    In totaal namen in alle reeksen samen 256 lopers deel.

    Het werd een geslaagde editie, met ideale weersomstandigheden, een fijn lentezonnetje en een beetje wind.

    Info: uitslagen.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons