Deelnemers city run lopen door centrumstraten

    17 oktober 2021

    NINOVE – Editie 37 van ‘Dwars door Ninove’, is een onderdeel van de city run. Het evenement bracht zondag 17 oktober een groot aantal sportievelingen aan de start

    Na een jaartje onderbreking kon de atletiekvereniging VITA opnieuw haar stadsloop organiseren.

    Reeksen

    Er waren vijf afstanden voorzien.

    De kabouterloop over 400 meter bracht 24 deelnemertjes aan de start op de Ninoofse atletiekpiste. De iets grotere jeugd liep 800 meter.

    Voor de getrainde lopers was er ‘Dwars door Ninove’ met afstanden van 5, 10 en 15 km. De start- en aankomstzone lag eveneens op de atletiekpiste, maar de deelnemers liepen ook door het stadscentrum.

    In totaal namen in alle reeksen samen 231 lopers deel.

    Vrienden

    Naast de gevorderden, waren ook beginnende deelnemers op post.

    De ‘Leuppoezen’ zijn, met prins Chena, een groep vriendinnen uit het carnavalsmilieu. Zij hebben sinds begin dit jaar de loopschoenen aangetrokken. En zoals ze het zelf ludiek vertelden, zit er met prins Presti één kater bij de poezen. Het is duidelijk, dat naast het sportieve hier vooral de vriendschap en plezier maken voorop staan.

    Het was een geslaagde editie.

    Info: uitslagen.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons