Derde wereldtitel voor Ninoofse thaiboksclub Sandu Gym

    29 januari 2022

    VOORDE – Eind december van vorig jaar kroonde Gianny De Leu zich voor de tweede keer tot wereldkampioen in het thaiboksen.

    In Bangkok haalde hij het in de categorie -54 kg van een Portugese opponent bij de U23. Voor zijn club Sandu Gym is dit de derde wereldtitel in het nog jonge bestaan.

    Ninofmedia ging praten met de jongeman en peilde naar zijn ambities. Zijn kersverse manager, Olivier Vogels, staat voor de grote uitdaging om een professionele loopbaan uit te tekenen voor zijn poulain.

    Tot slot hadden we ook een gesprek met de immer minzame Sandu Viziru. Onder zijn supervisie trekt de club almaar meer leden aan.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons