Driedaagse internationale sportieve krachtmeeting van American pitbulls

    08 augustus 2021

    MEERBEKE – De Belgische tak van de American Dog Breeders Association (ADBA) organiseerde van 6 tot 8 augustus een internationale wedstrijd voor pitbulls.

    Het terrein van Osta Meerbeke langs de Halsesteenweg was het afgelopen weekend de ontmoetingsplaats voor eigenaars van pitbulls. Met 184 ingeschreven dieren uit verschillende Europese landen was dit het eerste topevenement sinds 2 jaar.

    De organisatie ervan was in handen van Jurgen en Kim van ADBA Belgium. Zij legden ons haarfijn uit wat de verschillende proeven precies inhielden.

    Indrukwekkend

    De honden gaven elkaar partij in sleetje rennen, muurklimmen en op de loopband. Het waren stuk voor stuk uitdagingen voor een perfecte samenwerking tussen de honden en hun eigenaars. En voor de argeloze toeschouwer leverden ze alvast een indrukwekkende vertoning.

    Het was hoe dan ook geen sinecure gebleken om een dergelijk internationaal evenement in de huidige omstandigheden te realiseren. Maar zo te horen waren de deelnemers en de sponsors heel tevreden.

    Info: ADBA Belgium.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons