Dubbel criterium Geraardsbergsestraat op 21 juli

    20 juli 2021

    NINOVE – Wielerclub De Redding zet zich elk jaar in om jong talent te laten koersen in het centrum. Normaal gebeurt dit op 1 mei, maar door de gekende reden heeft de koers al 2 jaar op rij plaats op 21 juli.

    Het criterium loopt over een parcours van 1,6 km doorheen Ninove. Een pittige ronde met de nodige uitdagingen en een test voor je rijvaardigheid.

    • Voor de nieuwelingen (15-16 jaar) is het een wedstrijd over 26 ronden.
    • De junioren (17-18 jaar) leggen 40 ronden af.

    Onder normale omstandigheden genieten we op 30 april van optredens en op 1 mei van een barbecue. Het gaat de organisatoren echter vooral om het jonge talent te laten ontwikkelen en de nieuwe lading ‘Van Aerts’ en ‘Van Der Poels’ een kans te geven om zich te tonen.

    Zij ontvangen dan ook graag iedereen langsheen het parcours, rekening houdend met de huidige maatregelen.

    Kom het jong talent aanmoedigen, want er zitten een paar pareltjes tussen: onder meer de Belgische kampioen bij de nieuwelingen Steffen De Schuyteneer. Bij de junioren ontvangen ze een delegatie van Amerikaanse criteriumrijders en een aantal Zuid-Amerikaanse renners.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons