Dubbele viering op gala-avond Sportkrasjel 2021

    07 juni 2021

    NINOVE – De sportraad bestaat 50 jaar en de sporthal is al 40 jaar in gebruik. Beide verjaardagen zullen centraal staan tijdens de gala-editie van de Sportkrasjel op 27 november 2021. Er is ook een huldiging voorzien voor alle kandidaat-laureaten.

    De Sportkrasjel editie 2020 ging om voor de hand liggende redenen niet door. De oproep van de sportraad aan de verenigingen, om hun kampioenen door te geven aan de sportdienst, kende weinig respons. Logisch, aangezien heel wat competities vorig jaar stillagen.

    Daarom heeft het dagelijks bestuur beslist om de editie 2021 van de Sportkrasjel te laten gaan over twee sportjaren. Bovendien zal elke voorgedragen kandidaat gehuldigd worden, indien deze voldoet aan de voorwaarden van het reglement.

    Gala

    Ook de viering zal er anders uitzien. Dit jaar viert de sportraad zijn 50-jarig bestaan. De sporthal opende de deuren 40 jaar geleden.

    Daarom besliste het dagelijks bestuur van de sportraad om van de Sportkrasjel 2021 een gala-avond te maken.

    Deze zal plaatsvinden in de sporthal, met o.a. een centrale gast, sprekers, huldigingen, sportdemonstraties en een receptie achteraf. Kortom een avondvullend programma waarover binnenkort meer details volgen.

    Hou alvast zaterdag 27 november vrij voor de gala-editie van de Sportkrasjel 2021.

    Info: SportraadReglement verkiezing sportlaureaten

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons