Dwars door Ninove maakt centrum zondagnamidag verkeersvrij !!!

    13 May 2018

    #Ninove – Vandaag zondag 13 mei 2018 organiseert VITA  voor de 35ste keer dwars door Ninove. Elk jaar lokt de jogging honderden deelnemers naar de atletiekpiste en het centrum van Ninove. Ook dit jaar belooft het een spetterende editie te worden.

    Zoals de naam van de wedstrijd het zegt, loopt u dwars doorheen het centrum van Ninove, maar ook langs de Dender en het park. De omloop is verkeersvrij en goed toegankelijk voor supporters.

    De start en aankomst van de wedstrijd neemt plaats op de atletiekpiste in Ninove. Opgelet: Op de dag van de wedstrijd zal de piste NIET bereikbaar zijn met de auto. Parkeren kan aan de sporthal  of in de zijstraten van de parklaan. Ook de parking van het Zwembad ‘De kleine Dender kan worden gebruikt.

    Ninove is het best bereikbaar via de E40 afrit Aalst of door via de Brusselstraat de stad binnen te rijden.

    De jeugdwedstrijden vinden plaats op de atletiekpiste zelf. Wie 5, 10 of 15 kilometer loopt legt respectievelijk een, twee of drie ronden af doorheen de stad. Nieuw dit jaar is de G-run voor atleten/ personen met een beperking over een afstand van 400m, met een mogelijkheid om zelfs gratis mee te lopen op de andere afstanden (5,10 of 15km)

     

    • 14u15 Kabouterloop (tot 6 jaar) 400m 
    • 14u30 Jeugdloop (7-12 jaar) 800m 
    • 14u45 G-run 400 m (gratis)
    • 15u00 Jogging Dwars Door Ninove 5km – 10km – 15km

    Mail naar: vita@pandora.be

     

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons