Eerste biljarttoernooi van BC De Scheve Stoot

    16 juli 2023

    NINOVE – De Scheve Stoot organiseert al 3 jaar een lokale biljartcompetitie. Zaterdag 15 juli waren ze toe aan hun eerste toernooi met een 40-tal deelnemers en clubspeler Gustaaf Van Moorter als winnaar.

    Kenny Pletinckx, Kobe Bické en Dimitri Valckenier staken de afgelopen drie jaar hun energie en passie in een lokale biljartcompetitie. Daarin nemen 16 toegewijde spelers het elke twee weken tegen elkaar op in het clublokaal The Corner.

    Toernooi

    Het hoogtepunt van dit biljartseizoen speelde zich zaterdag 15 juli af. Een 50-tal deelnemers uit de regio gaven mekaar partij in een sportief evenement, waarin de diversiteit en het talent van de lokale biljartgemeenschap duidelijk naar voor kwam. Het werd een biljartmarathon met 150 wedstrijden op 5 biljarttafels.

    Gustaaf Van Moorter, clubspeler en ook de oudste deelnemer, won het toernooi en mocht na afloop fier de trofee in de hoogte steken en het prijzengeld in ontvangst nemen.

    Ninofmedia trok zaterdagavond naar The Corner voor een gesprek met Dimitri Valckenier, Bob De Pelsmacker (voorzitter Poolfederatie) en Gustaaf Van Moorter.

    Info: De Scheve StootThe Corner.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons