• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Extra betonstrook voor Omloop Het Nieuwsblad

  09 januari 2020

  NINOVE – Ter hoogte van de rotonde aan het stadshuis komt op de Centrumlaan een extra strook betonklinkers. Op die manier kunnen de renners een iets bredere bocht naar de Onderwijslaan nemen.

  De Centrumlaan is voor de duur van die werken afgesloten tussen de ingang van het PTI en de rotonde aan het stadhuis. De grasstrook moet wijken voor een stuk betonklinkers. Daardoor is het laatste gedeelte voor de rotonde iets breder. Dat laat toe dat de renners in de finale naar de aankomst op de Onderwijslaan de haakse bocht iets ruimer en dus veiliger kunnen nemen.

  Die extra strook is enkel overrijdbaar tijdens de koers. Paaltjes moeten verhinderen dat de gewone weggebruikers deze zouden aanzien als een rijstrook of parkeerplaats.  

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons