Futsal Club Denderland is geboren

    24 maart 2021
    Bruno Ardans en Kristoff Pletinckx

    NINOVE – Futsal Club Crelan Ninove en ZVC Real Ardans Okegem smelten samen tot Futsal Club Denderland. Het is de bedoeling om er dé referentieclub van te maken voor het zaalvoetbal in de regio.

    De fusie tussen de beide zaalvoetbalclubs is maandenlang voorbereid. Er was immers nood aan een dergelijke club in de regio, waar talentvolle spelers wekelijks kunnen trainen onder de hoede van ervaren en gediplomeerde coaches.

    Door het bundelen van de krachten zijn de ambities groot op het sportief en het organisatorisch vlak.

    Staf

    Bruno Ardans (algemeen manager) en Kristoff Pletinckx (voorzitter): “We willen gestaag groeien en van enige sportieve druk is geen sprake. Toch maken we alvast werk van een flinke uitbreiding. Zo is de technische staf versterkt. Daardoor kan onze T1 Geert Gorteman voortaan rekenen op Glenn De Backer als keeperstrainer en Dirk Demol als tweede coach. De spelers kunnen bij iedere training en match een beroep doen op 2 vaste kinesisten.”

    Ploegen

    Naast de ploeg in 3de nationale en in 1ste provinciale treden volgend seizoen ook 3 jeugdploegen aan in competitie; een damesploeg staat in de steigers.

    Stef Prové kwam aan boord om de sportieve werking mee te ondersteunen, Matthias De Vriendt en Nick Van Vaerenbergh zullen de jeugdploegen coördineren.

    De algemene leiding is in handen van Bruno Ardans en Kristoff Pletinckx. Zij weten zich gesteund door talrijke enthousiaste vrijwilligers, die elk hun eigen taak binnen de structuur van de club zullen behartigen. Ook hun namen en functies stelt Futsal Club Denderland eerstdaags graag voor.

    Info: Futsal Club DenderlandPromofilm.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons