Geen Sportkrasjel 2022

    14 november 2022

    NINOVE – De Ninoofse Sportraad ziet zich verplicht om de Sportkrasjel editie 2022 in zijn klassieke vorm af te gelasten.

    Het dagelijks bestuur van de Sportraad zegt in een mededeling verschillende redenen te hebben voor dit besluit, “waarvan de geringe belangstelling van de sportclubs om hun kampioenen voor te dragen niet de minste is.” De oproep aan de clubs, die de Sportraad zoals gewoonlijk eerder lanceerde, leverde blijkbaar zo goed als geen kandidaat-sportlaureaten op.

    Een afgelasting dus, maar niet zonder dank “aan die ene club, die alsnog de inspanning heeft gedaan om enkele leden voor te dragen.”

    Alternatief

    De Sportraad zal zich zo snel mogelijk beraden om een alternatief programma uit te werken. 2022 is immers een dubbel jubeljaar: de Sportraad bestaat 50 jaar en de sporthal 40. Die beide verjaardagen wil het dagelijks bestuur niet onopgemerkt laten voorbijgaan.

    De laatste edities van de Sportkrasjel dateert ondertussen al van 2019.

    Volgens onze info zou een beperkte viering plaatsvinden in zaal Violon, achter het café De Roosevelt.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons