• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Grote prijs Beeckman-De Caluwé terug op de wielerkalender

  04 juli 2021

  NINOVE – De wielerwedstrijd voor elite met contract, de Grote prijs Beeckman-De Caluwé, is een gevestigde waarde in wielermiddens. Deze is op donderdag 29 juli toe aan de 78ste editie.

  Nadat de wedstrijd in 2020 een jaartje moest overslaan, staat hij dus terug op de wielerkalender.

  Parcours

  Vzw Koninklijke Denderclub Ninove zal de renners ontvangen voor een wedstrijd over 13 ronden.

  Het gevarieerde parcours blijft onveranderd: het loopt vanuit Ninove naar Meerbeke, via Denderwindeke en Pollare terug naar Ninove.

  De start- en aankomstzone bevindt zich in de Onderwijslaan. De renners beginnen er aan om 14 uur.

  Traditie

  Pascal Carael (voorzitter Denderclub Ninove) is blij dat de wedstrijd met deze jarenlange traditie opnieuw plaats vindt; zoals steeds rond de zomerkermis. “Deze editie zal echt op het wedstrijdgebeuren zelf zijn gericht. Onder andere de receptie en ruimere omkadering zijn nog niet mogelijk door de geldende beperkingen. ”

  Ondertussen liggen al een 7-tal ploegen onder contract, met daarbij o.a. Sport Vlaanderen-Baloise en enkele buitenlandse teams. Ongetwijfeld zal opnieuw een groot peloton aan de start verschijnen om er een boeiende wedstrijd van te maken.

  Praktisch

  • Grote prijs Beeckman-De Caluwé
  • Donderdag 29 juli om 14 uur.
  • Start en aankomst: Onderwijslaan.

  GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons