Grote Prijs burgemeester Tania De Jonge is de “the place to be” voor de wielerfanaten

    18 augustus 2017

    Nederhasselt – Op Zaterdag 26 en zondag 27 augustus is Nederhasselt opnieuw “the place to be” voor de wielerfanaten.

    Op zaterdag 26 augustus vanaf 15u00 betwisten de dames elite A de 16de rit in het regelmatigheidscriterium Ladies Cycling Trophy Oost-Vlaanderen, deze wedstrijd wordt gereden over 12 plaatselijke ronden van 7km of in totaal 84km.Na dat ze vorig jaar op een schitterende wijze de afsluitingsmanche van de beker van België voor juniores hebben georganiseerd, kregen ze dit jaar een manche van de beker van België voor nieuwelingen toegewezen. De wedstrijd wordt op zondag 27 augustus 2017 om 15u00 opgang geschoten en verreden over 8 ronden van 10km. In totaal zullen 28 Belgische ploegen met hun beste 4 renners deelnemen.Vertrek en aankomst is ter hoogte van de woning van burgemeester Tania De Jonge – Nederhasseltstraat 181 – 9400 Nederhasselt. Het parcours vindt in en rond Nederhasselt plaats (Nederhasselt / Outer) en is met uitzondering van de Geraardsbergsesteenweg (Nederhasselt) volledig éénrichting. Voor renners en publiek is er een ruime parking voorzien op 350m voor de aankomst.(andu)

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons