• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Grote Prijs Ferdi Van Den Haute als vrije rit

14 april 2021

REGIO – De Grote Prijs kun je rijden van donderdag 29 april tot en met dinsdag 03 mei over 75 km.

Het is een vrije rit, dus zonder inschrijvingen maar wel uitgepijld.

Dank zij de vele sponsors moeten de deelnemers geen inschrijvingsgeld betalen.

Het parcours loopt over 75 km en kun je binnenkort terugvinden op de website.

De startplaats is Café Eldorado, Lindeveldstraat 30 in Zandbergen(Geraardsbergen).

De organisatie zal vrijdag 10 september een cheque van € 1.000 overhandigen aan het Ondersteunings- en Zorgcentrum Sint-Vincentius van Viane.

Info: ferdivandenhauteclassic.

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.