Gunter Arijs volgend seizoen trainer DIVAS A bij KVK Ninove

    11 januari 2023

    NINOVE – Met Gunter Arijs haalt DIVAS KVK Ninove een oude bekende aan boord. Hij wil met de ploeg de stap zetten naar nationaal voetbal.

    Gunter leidde in het seizoen 2017-2018 de Ladies Aalst naar de titel in eerste provinciale. Kort daarop stopte evenwel het fusieverhaal en startten de DIVAS opnieuw in derde provinciale.

    Ambitie

    Vijf seizoenen later en gewapend met een goed uitgebouwde en bloeiende jeugdwerking willen de DIVAS de stap zetten naar nationaal voetbal. De komst van Gunter Arijs is een exponent van die ambitie. Hij zet enthousiast mee zijn schouders onder het project en werkt nu al volop mee aan de uitbouw van het team en de club.

    DIVAS A werkt volgend seizoen de thuiswedstrijden af op het A-terrein van de Kloppers; dat maakt integraal deel uit van het toekomstgericht project.

    Trainers

    Gunter Arijs vervangt bij het DIVAS A-team coach Shana Mattheus. Na drie seizoenen wil ze volgend jaar als trainer een sabbatjaar inbouwen. Shana stelt haar kennis en kunde blijvend ter beschikking van de club.
    Ook trainer Nathalie Tondelier van het DIVAS B-team heeft gemeld, dat de rol van trainer niet langer te combineren is met haar drukke agenda.
    De club dankt Shana en Nathalie voor de samenwerking de afgelopen seizoenen.

    De sportieve cel onder leiding van Reginald Vertongen bouwt verder aan de teams voor volgend seizoen. Ook wordt onverkort geïnvesteerd in de groei en de uitbouw van de jeugdwerking.

    Info: DIVAS KVK Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons