Hoogstaande 30ste memorial Geert Rasschaert

    18 juli 2021

    NINOVE – Onder een deugddoende zon vond zaterdag 17 juli de 30ste memorial Geert Rasschaert plaats. Opnieuw kon de organisatie rekenen op heel wat internationale belangstelling van de atleten. Ondanks de korte tijdspanne, waarin alles moest worden geregeld, tekenden meer dan 800 atleten present.

    De Nederlandse Maayke Tjin A-Lim (100 m horden – 13,19 sec), de Duitse Majtie Kolber (800 m – 1:59,24) en Vanessa Sterckendries (hamerslingeren – 65,98 m) zorgden voor nieuwe stadionrecords.

    Philip Milanov won afgetekend het discuswerpen met een worp van 62,98 meter. De reus uit Brugge kon zich niet plaatsen voor de spelen in Japan.

    De apotheose van de dag was ongetwijfeld de sterk bezette 5.000 meter bij de mannen. Het podium werd volledig bezet door atleten van Olympic Essenbeek Halle. Alle drie maken ze deel uit van het professionele Runners’ Lab Athletics team.
    Winnaar Isaac Kimeli en tweede Robin Hendrix reizen later deze week nog af naar de Olympische Spelen in Japan.

    Info: uitslagen.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons