Internationaal trimmerstornooi hockey

    28 april 2023
    BLOEMENDAAL – HOCKEY- ILLUSTRATIE- STOCK – Adidas hockeysticks met bal tijdens de kwartfinale van de EHL (Euro Hockey League) wedstrijd tussen de mannen van UHC Hamburg en Kampong (3-2). FOTO KOEN SUYK

    OUTER – De Dender Hockey Club organiseert zondag 30 april zijn eerste internationaal trimmerstornooi.

    Trimmers zijn hockeyspelers (m/v) vanaf 18 jaar, die niet meer in een wekelijks competitieverband spelen. Ze trainen 1 maal per week en spelen 1 wedstrijd per maand. Er is geen rangschikking.

    Internationaal

    De trimmersploeg van Dender Hockey neemt in juni al een aantal jaar deel aan een trimmerstornooi in Barcelona. De pandemie gooide roet in het eten, maar inmiddels kunnen de bevriende spelers van FC Barcelona Papis Hockey eindelijk afzakken naar België voor een weekendje in Ninove. FC Barcelona in Ninove, wie had dat ooit gedacht?

    Naast Barcelona en Dender Hockey zullen ploegen uit Zonhoven, Roeselare, Rotselaar, Veurne en Lokeren aanwezig zijn.

    Elke ploeg speelt 3 groepswedstrijden en 1 wedstrijd voor het eindklassement.

    De eerste wedstrijd begint om 12.30 uur, de finalewedstrijden om 17.10 uur.

    Veel activiteit dus komende zondag op de Leebeek, op het veld en ernaast aan de cocktailbar om al een beetje in zomerstemming te komen.

    Info: Dender Hockey Club Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons