• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Italiaan Davide Ballerini wint Omloop het Nieuwsblad na massaspurt

  27 februari 2021

  NINOVE – De 76ste editie van de omloop Het Nieuwsblad is gewonnen door de Italiaan Ballerini. Hij haalde het in een massaspurt voor Jake Stewart en Sep Vanmarcke. Bij de Elite Vrouwen pakte wereldkampioene Anna van der Breggen de zege. Dat deed ze na een solovlucht van aan de Bosberg tot de finish op de Onderwijslaan.

  De aankomstlijn lag er onwezenlijk bij door de verplichte toeschouwersban omwille van de corona-maatregelen.
  Alleen de pers en tv-technici waren toegelaten op het finaleparcours van deze Omloop.

  Wij vroegen Geo De Cleer van het Omloop Finish Team naar zijn gevoel na deze aparte editie.
  Ook de nabije en verre toekomst van de aankomst in Ninove kwamen ter sprake.

  ADU/JTR  – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons