Jonge sporters palmen atletiekpiste in

  28 september 2022

  NINOVE – De atletiekpiste is woensdag 28 en donderdag 29 september het trefpunt voor de jaarlijkse scholencross, waaraan alle Ninoofse basisscholen deelnemen.

  In totaal komen 2.412 leerlingen uit in de verschillende reeksen.

  Fano Nyst (Ninoofse sportdienst) zorgt voor de deskundige uitleg aan de start. Hij geeft de nodige richtlijnen mee aan de soms iets te uitbundige deelnemertjes.

  Medailles

  Na afloop krijgen alle lopertjes een appel. Aan de eerste drie van elke reeks overhandigt de schepen voor sport Marc Torrekens (Open VLD) bovendien een medaille.

  De eerste dag verliep onder droge en zonnige omstandigheden. Hierdoor waren ook een groot aantal (groot)ouders afgezakt naar de atletiekpiste om hun (klein)kinderen aan te moedigen, die het beste van zichzelf geven.

  De organisatie is zoals steeds in de ervaren handen van de Ninoofse sportdienst.

  De Watergroep zorgt voor een waterbar, zodat alle deelnemers na afloop een gezond glaasje water kunnen drinken.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons