Kachi organiseert provinciaal karate-kampioenschap

    23 oktober 2021

    NINOVE – Na een onderbreking van bijna 2 jaar staat het Oost-Vlaams kampioenschap terug op het programma. Karateclub Kachi zal zondag 31 oktober terug instaan voor de organisatie ervan.

    De club is niet aan zijn proefstuk toe. Kachi organiseerde al vier voorgaande edities van het provinciaal kampioenschap, net als het internationaal tornooi Maitoshi Kachi Trophy. Dat zal volgend jaar opnieuw kunnen plaatsvinden.

    “Deze 2 tornooien kun je echter niet vergelijken”, aldus secretaris Jurgen De Nil. “Op ons internationaal tornooi zullen verschillende Europese toppers aanwezig zijn. Op het provinciaal kampioenschap zetten ook beginnende wedstrijdkarateka’s hun eerste stappen.”

    Organisatie

    Heel wat plaatselijke leden zullen deelnemen om de felbegeerde titel naar huis te kunnen meenemen. “Onze club zal ook trachten om voor de 11de keer op rij de supercup te laten staan in onze kantine van de sporthal. Dit zal niet zo gemakkelijk worden omdat heel wat van onze leden hun deelname zullen combineren met het organiseren van dit evenement.”

    Het maximaal aantal toegelaten deelnemers/toeschouwers/medewerkers zal ongeveer rond de 400 aanwezigen liggen. “Dat moet een vlekkeloze organisatie waarborgen om de deelnemers en het publiek te laten genieten van het tornooi in optimale omstandigheden. Dat aantal zou ons normaliter ook moeten toelaten om het tornooi te kunnen besluiten tegen uiterlijk 18 uur.”

    De wedstrijden starten om 9 uur met wedstrijdreeksen in Kata, Kata per ploeg en Kumite.

    Praktisch

    • Datum en uur: zondag 31 oktober vanaf 09 uur.
    • Plaats: sporthal Ninove.
    • Toegangsprijs: € 7 (gratis voor -6-jarigen).

    Info: Kachi NinovePK karateKachi PK 2021.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons