Karateclub Hiryu-Ninove schitterde op het oost-Vlaams kampioenschap

    02 februari 2018
    Karateclub Hiryu-Ninove schitterde op het oost-Vlaams kampioenschap karate te Ninove. De club behaalde 4 mooie podiumplaatsen waaronder 1 Oost-Vlaamse titel en tevens de titel van algemeen kampioen.
    Maarten Van Hamme en Silke Van Bellingen behaalden telkenes een mooie bronzen plak in de discipline kumite (gevecht) maar de hoofdvogel werd afgeschoten door Gaëlle De Cuyper die Oost-Vlaams kampioen kumite werd en tevens een 2de plaats behaalde bij het kata (stijloefening). Deze karateka die sinds 1 maand deel uitmaakt van de Nationale ploeg werd eveneens algemeen Oost-Vlaams kampioen bij de junioren meisjes.
    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons