Karateclub Kachi begint hoopvol het nieuwe seizoen

    14 juli 2021

    NINOVE/GERAARDSBERGEN – Het afgelopen seizoen was heel bewogen voor KC Kachi. De club start het nieuwe karateseizoen hoopvol op in de dojo’s van de Ninoofse stedelijke sporthal en de nieuwe trainingszaal De Veldmuis in Geraardsbergen.

    Vorig seizoen heeft de club steeds kunnen doortrainen op verschillende manieren.

    Zo waren er online lessen, buitentrainingen en werden trainingsschema’s opgemaakt op de website. Toen de trainingen in de dojo’s mogelijk waren, kon Kachi als een van de weinige clubs in de regio deze corona-veilig hervatten.

    Wedstrijden

    Vorig seizoen waren er geen karatewedstrijden, wel online wedstrijden. Daardoor zijn 3 leden 3de geëindigd op de online-wereldkampioenschappen.

    Eind juni was er de eerste en meteen de laatste wedstrijd van het seizoen in Europa: de Austrian Junior Open. Voor veel landen was deze wedstrijd een selectie voor de Europese en wereldkampioenschappen van het komend seizoen.
    Met 10 podiumplaatsen en een 1ste plaats op team kata U21 heeft de club enkele nationale ploegen achter zich kunnen houden in de eindstand.

    Een week later kon eindelijk na 15 maanden de Shodan Shiken of het zwarte gordel examen plaatsvinden in Brugge. 10 leden werden 1ste of 2de dan. Kachi was meteen de eerste club in de geschiedenis met het meeste aantal geslaagden op één examen.

    Programma

    Het nieuwe seizoen start in augustus-september en de club heeft meteen heel wat activiteiten op het programma.

    Zo zijn opnieuw 4 trainingen mogelijk in de club: 2 keer in Ninove en 2 keer in Geraardsbergen. De opstart in Geraardsbergen is gepland op woensdag 4 augustus.

    In september zal ook een sportdag plaatsvinden voor alle leden, ouders en vrienden van de club.

    Op 31 oktober wordt het provinciaal kampioenschap gehouden in de stedelijke sporthal van Ninove. 10 maal is Kachi uitgeroepen tot beste club van Oost-Vlaanderen en deze maal gaan ze voor de 11de titel.

    Trainingen

    De trainingsdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag.

    Je kunt in de club trainen vanaf 4 jaar, zowel recreatief als competitief. Iedereen is welkom: jong en oud, gevorderden of beginners.

    De eerste twee trainingen zijn volledig gratis.

    Info: KC Kachiinfo@kachi.be – 0474-88 25 58.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons