Karateclub Kachi organiseert provinciaal kampioenschap

    01 april 2022

    NINOVE – De organisatie van het provinciaal kampioenschap is voor de 6de keer in handen van de Ninoofse karateclub Kachi. Dat heeft plaats op zondag 10 april 2022.

    De club is niet aan zijn proefstuk toe. Ze organiseerden de voorgaande 5 edities van het provinciaal kampioenschap. Ook het internationaal tornooi Maitoshi Kachi Trophy kan volgend jaar terug plaatsvinden.

    Toernooien

    De beide toernooien zijn heel verschillend.

    Op de Trophy zijn heel wat internationale toppers aanwezig. Bij het provinciaal kampioenschap zetten ook beginnende wedstrijdkarateka’s hun eerste stappen.

    Veel plaatselijke leden zullen deelnemen om de felbegeerde titel naar huis te kunnen meenemen. Kachi zal trachten om voor de 12de keer op rij de supercup te laten staan in de kantine van de sporthal. Niet gemakkelijk, omdat leden hun deelname zullen combineren met het organiseren van het evenement.

    Organisatie

    Net zoals bij de vorige edities zijn er wedstrijdreeksen in Kata, Kata per ploeg en Kumite.

    Het maximum aantal deelnemers/toeschouwers/medewerkers wordt beperkt tot ongeveer 500 aanwezigen. Dit waarborgt een vlekkeloze organisatie, waarbij de deelnemers en het publiek vanaf 09 uur in optimale omstandigheden kunnen genieten van het toernooi.

    En niet onbelangrijk: het maakt ook mogelijk om het kampioenschap te besluiten tegen uiterlijk 18 uur.

    Info: Kachi.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons