• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  KFC Voorde-Appelterre: “Samen lokaal voor het goede doel”

  08 april 2021

  VOORDE/APPELTERRE – De plaatselijke voetbalclub organiseert zaterdag 24 april een benefiet-afhaalfestijn ten voordele van de vzw Schoonderhage.

  Door de corona-maatregelen kopen en denken mensen veel lokaler. Het zal belangrijk blijven om elkaar te helpen. Heel wat zaken en verenigingen hebben momenteel een pak minder inkomsten. En dus kunnen veel mensen hulp gebruiken.

  Benefiet

  Ook de meeste voetbalclubs hebben het niet gemakkelijk. Maar KFC Voorde-Appelterre is een club met een gouden hart, staat absoluut zijn mannetje en wil daarenboven een andere vereniging helpen.

  De keuze viel op de vzw Schoonderhage uit Pollare. Zeker in deze moeilijke tijden blijft de vzw voor haar bewoners in de weer en kan ze best een steuntje in de rug gebruiken.

  Daarom organiseert de voetbalclub een benefiet-afhaalfestijn. De gewone afhaalfestijnen kent iedereen. Dat een voetbalclub dit doet is toch uniek te noemen. Bij KFC Voorde-Appelterre hopen ze alvast, dat dit initiatief op 24 april een groot succes wordt.

  Toon je van jouw beste kant en plaats een bestelling voor dit benefiet-afhaalfestijn. Je kunt kiezen tussen vol-au-vent, stoofvlees of een halve kip aan € 16 per persoon. Liefhebbers van ribbetjes kunnen deze bestellen aan € 19 per persoon.

  De Voordse traiteur ‘t Grillhespje staat garant voor de kwalitatieve bereidingen.

  Het bestuur van KFC Voorde-Appelterre hoopt alvast op 1.000 eters.

  Praktisch

  • Datum: zaterdag 24 april.
  • Bestellen: ten laatste tot 22 april via de bestelpagina van KFC Voorde-Appelterre.
  • Afhalen: corona-veilig, tussen 16 uur en 19.30 uur in de kantine in Appelterre.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons