KFC Voorde-Appelterre dwingt promotie af naar tweede amateur afdeling

    14 mei 2023

    APPELTERRE –  Door de overwinning tegen ASV Geel promoveert KFC Voorde-Appelterre volgend seizoen naar de tweede amateur afdeling.

    De Ninoofse fusieclub Appelterre-Voorde speelde nog nooit in 2de afdeling en wou zondag op eigen veld geschiedenis schrijven. Ze zetten een fantastisch seizoen neer, al kenden ze ook een terugval in de derde periode.

    De kempenaars uit Geel konden het puiten- en tabaksgeweld niet tegenhouden. Na 45 min was het al 4-1. De wedstrijd eindigde op 6-1, waarna de promotie kon gevierd worden.

    Nu Voorde-Appelterre doorgaat naar 2de amateur komen er volgend seizoen enkele leuke derby’s, waaronder wedstrijden tegen KVK Ninove, Olsa Brakel en eendracht Aalst.

    ADU

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons