KVK Ninove B houdt promotiekansen gaaf

10 mei 2024

NINOVE – Dankzij 2 doelpunten in de verleningen won KVK Ninove B de belangrijke barragematch tegen VK Nederhasselt voor promotie naar 2de provinciale.

Meer dan 400 toeschouwers volgden donderdag 9 mei deze derby op De Kloppers. De vele supporters van VK Nederhasselt zagen hun ploeg binnen het eerste kwartier al een voorsprong uitbouwen van 0-2. De druk op KVK Ninove B bleef groot, tot de bezoekende doelman een rode kaart kreeg aangesmeerd voor een foutieve tussenkomst op een tegenstander.

Hoezeer de vervangende doelman in de tweede helft ook zijn best deed, de druk en de dominantie van KVK resulteerden eveneens in 2 doelpunten. Omdat dit een wedstrijd is met directe uitschakeling, kwamen er na afloop van de reguliere speeltijd 2 verlengingen van 15′ bij.

De Ninovieters scoorden in elke verlenging 1 doelpunt, zodat de totaalstand eindigde op 4-2 voor KVK Ninove B.

Zondag 12 mei speelt Ninove de volgende barragewedstrijd.

Info: KVK Ninove VK Nederhasselt.