KVK Ninove meet jouw lichaamstemperatuur voor toegang tot De Kloppers

    06 augustus 2020
    Dirk Willems (Olsa Brakel) en Roger de Groote (KVK Ninove) bij de volautomatische temperatuurmeter.

    NINOVE – Voortaan zal een automatische scanner de lichaamstemperatuur meten van elk lid , supporter en bezoeker op KVK Ninove. “Dat is een van de maatregelen om onze sport zo veilig mogelijk te laten verlopen”, aldus Roger De Groote.

    Na Olsa Brakel zet KVK Ninove vanaf donderdag 6 augustus ook een volautomatische koortsmeter in. “Iedereen, die op De Kloppers binnenkomt, zal daarlangs moeten”, zegde ons Roger De Groote. “Als de lichaamstemperatuur in orde is, krijg je een groen signaal. Dan mag je passeren. In het andere geval, licht het signaal rood op en kan je niet binnen.”

    Veiligheidsplan

    Het is een van de investeringen en maatregelen, die het bestuur van KVK Ninove heeft getroffen om iedereen veilig te laten genieten van het voetbal. “Momenteel hebben wij hier bijvoorbeeld een voetbalstage voor jongeren. Die verloopt in 5 bubbels met elk hun aparte zone, toiletten, oefenveld, verfrissingen en zelfs plaatsen in de kantine. We hebben voor ons veiligheidsplan groen licht gekregen van de stad Ninove.”

    Er is ook voorzien in een circulatieplan. “Iedereen moet het volledige terrein langs, zodat niemand anderen kan kruisen. Dat geldt ook in de kantine waar een aparte in- en uitgang is voorzien. Op de parking hebben wij stippen aangebracht om de afstand van anderhalve meter duidelijk aan te geven.”

    Het mag duidelijk zijn, dat KVK Ninove er alles aan doet om het voor de sporters en de bezoekers zo veilig mogelijk te houden.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons