KVK Ninove mikt dit seizoen op middenmoot

    07 augustus 2022

    NINOVE – De ploegvoorstelling op De Kloppers was voor het bestuur en de spelers van KVK Ninove meteen een gelegenheid om vooruit te blikken op het komende seizoen in 1ste Nationale.

    De staf en de spelers stonden er vrijdag 5 augustus op hun paasbest bij, gekleed door sponsor Nino Fashion. Ze hadden duidelijk zin om het goed te doen in de 1ste Nationale.

    Zwaar

    Dat 2022-2023  een lang en zwaar seizoen zal zijn met 38 competitiewedstrijden, daarvan was voorzitter Patrick De Doncker zich bewust.

    “We starten al op 17 augustus met de eerste competitiewedstrijd; onze spelers zijn in volle voorbereiding. Het zal belangrijk zijn om van bij het begin punten te pakken, zodat we een goed seizoen hebben. Ik hoop dat we eindigen tussen de 8ste en de 12de plaats. Dat zou een mooi resultaat zijn.”

    Bescheiden

    Die prognose deelden ook de spelers Jan Brabants d’Hooghe, Jaro Jacobs en hun trainer Alan Haydock.

    “We hebben de afgelopen jaren steeds fantastische resultaten neergezet”, aldus de trainer. “Maar nu moeten we toch even bescheiden zijn, al zou ik graag met onze ploeg in de middenmoot eindigen.”

    Een prognose, waarin ook Rolf Dumst zich kon vinden. Hem mag je zonder schroom het levend geheugen noemen van FC-VK-KVK Ninove, die van familiale voetbalclub is geëvolueerd naar een professioneel gestructureerde vaste waarde.

    Info: KVK Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons