KVK Ninove trapt nieuw seizoen af met ploegenvoorstelling

    05 augustus 2023

    NINOVE – KVK Ninove stelde vrijdagavond 4 augustus op ‘De Kloppers’ de ploegen voor, die zullen aantreden in de verschillende competities. Sponsors en supporters konden er kennismaken met de nieuwe aanwinsten.

    Voorzitter Gunther Van Der Perren verwelkomde vrijdagavond iedereen persoonlijk in de voetbalkantine. 140 genodigden konden er genieten van een buffet met een drankje.

    Ambities

    Tijdens het diner stelden de trainer/coach of de sportief directeur de ploegen een voor een voor.

    Ninofmedia zakte af naar ‘De Kloppers’ en sprak met de voorzitter over de clubambities na een toch wel turbulent seizoen.
    Reginald Vertongen (Divas) heeft ambitieuze plannen met de vrouwenteams. Ook bij Johan De Nutte (coach B-ploeg) en J.P. Vande Velde (sportief directeur A-ploeg) peilden we naar hun sportieve plannen. Ten slotte hadden we met nieuwe aanwinsten, de gebroeders Mariën, eveneens een aangenaam gesprek.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons