KVK Ninove wint derby-topper tegen Olsa Brakel

05 januari 2020

NINOVE – KVK Ninove wint de felbevochten derby tegen Olsa Brakel met 2-1.

Circa 1.000 toeschouwers kwamen naar De Kloppers om deze topderby bij te wonen, met als inzet de 2de plaats in het algemeen klassement.

Het was een gelijk opgaande eerste speelhelft, waarin de Wortelkrabbers hun kansen verzilverden.

In minuut 15 scoorde Marco Hertveldt met een prachtig afstandschot.

Brakel kreeg enkele kansen maar kon ze niet afronden.

In minuut 44 kon Oli Romero met een keiharde pegel de 2-0 op het scorebord plaatsen.

Ruststand: 2-0.

Na de rust zette Brakel nog meer druk op de Wortelkrabbers. In de 52ste minuut kon Kevin Haezebroeck de aansluitingstreffer scoren: 2-1.

Brakel kreeg meer kansen, maar de Ninoofse doelman Kevin Van Den Noorgate pareerde ieder schot.

Door deze overwinning klimt Ninove naar de 2de plaats in het algemeen klassement.