• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  KVK Ninove zet voorlopig de jeugdwerking voor twee weken stop

  26 oktober 2020

  NINOVE – Het bestuur van de Ninoofse voetbalclub heeft beslist om alle activiteiten van de jeugdwerking tot 8 november stop te zetten.

  Dat betekent concreet dat de jeugdploegen in deze periode niet meer trainen. Ook alle wedstrijden zijn uitgesteld, inclusief de vriendschappelijke wedstrijden.

  Hervatten

  Na een rustpauze van 2 weken wil het bestuur van KVK Ninove bekijken om de trainingsactiviteiten in een gereduceerde vorm terug op te nemen.

  De beslissing daarover zal afhangen van de evolutie van het corona-virus, het standpunt van de overheid en van voetbal Vlaanderen.

  Het clubbestuur blijft alles op de voet volgen en houdt de betrokkenen op de hoogte.

  Info: KVK Ninove jeugdwerking.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons