Laurens De Plus: “Ik ga vechten voor mijn plaats”

    15 januari 2021

    NINOVE/GRAN CANARIA – Laurens De Plus traint momenteel met zijn ploeg Ineos Grenadier op Gran Canaria. Het wielerteam doet er een stage als voorbereiding op het komend seizoen.

    Afgelopen jaar was een rotjaar voor de Ninoofse topper. Een vervelende heupblessure en een fel ingekort corona-seizoen, zorgden ervoor dat De Plus zich weinig kon tonen. Zijn overgang van Jumbo naar Ineos was dan ook een opvallende transfer.

    Ninofmedia had de kans om met Laurens een videogesprek te voeren.

    In een openhartige babbel vertelt hij over zijn plannen voor het komend seizoen en hoe het is om tussen kleppers als Bernal, Yates en Porte zijn plaats te veroveren in het Britse team.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons