• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Laurens De Plus: “Ik ga vechten voor mijn plaats”

  15 januari 2021

  NINOVE/GRAN CANARIA – Laurens De Plus traint momenteel met zijn ploeg Ineos Grenadier op Gran Canaria. Het wielerteam doet er een stage als voorbereiding op het komend seizoen.

  Afgelopen jaar was een rotjaar voor de Ninoofse topper. Een vervelende heupblessure en een fel ingekort corona-seizoen, zorgden ervoor dat De Plus zich weinig kon tonen. Zijn overgang van Jumbo naar Ineos was dan ook een opvallende transfer.

  Ninofmedia had de kans om met Laurens een videogesprek te voeren.

  In een openhartige babbel vertelt hij over zijn plannen voor het komend seizoen en hoe het is om tussen kleppers als Bernal, Yates en Porte zijn plaats te veroveren in het Britse team.

  JTR

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons