Liam op het podium voor eigen publiek

    02 mei 2023

    NINOVE – Tijdens de 1-mei koers voor nieuwelingen, werd Pollarenaar Liam Kiekens derde na Klaas De Neef en Lucas Baeten.

    Het was een snelle koers in het centrum van de stad. De 26 ronden van goed 1,5 km stonden garant voor heel wat bochtenwerk. De renners haalden een gemiddelde van net geen 39 km/u.

    Podium

    Het was de allereerste podiumplaats voor Liam Kiekens, die rijdt voor het Van Moer Logistics Cycling Team. Liam, die vroeger voetbalde, begon zijn wielercarrière bij de aspiranten en rijdt nu voor het tweede jaar bij de nieuwelingen.

    Mama Sara Tency: “Liam is zeer tevreden met zijn derde plaats, want het was zijn doel om voor eigen volk op het podium te eindigen.” Dat er over de koers gepraat wordt aan de ontbijttafel, is een zekerheid. Ook zijn plus-broers, Niels en Brecht Van Snick, zitten in dezelfde wielerploeg.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons