Lotto Belgium Tour voor dames door Ninove met aankomst in Geraardsbergen

    24 augustus 2018

    #NINOVE – Het dameswielrennen zit duidelijk in de lift. Dat merk je ook aan de professionele aanpak van de wieler vierdaagse Lotto Belgium Tour. De organisatie achter deze wedstrijd kleurt ook Ninoofs met in de raad van bestuur Eddy De Geyndt (Citroën Ninove).

    De dames ‘elite’ renners starten op 4 september in Nieuwpoort voor een proloog in de kuststad van 3,66 km. De dag nadien staat een rit van 119,3 km op het programma in en rond Moorslede. Op dag drie verhuist het wielercircus naar de Kempen en is Herselt de gaststad.

    De rittenwedstrijd eindigt op 7 september met een zware rit in de Denderstreek en aankomst in Geraardsbergen. Via de N45 rijden de rensters onder andere door Appelterre en Eichem om vervolgens via de Brakelse stwg richting Haaltert op te draaien. Via een lus gaat het dan richting Geraardsbergen waar ‘de muur’ niet minder dan 3 keer wordt opgereden.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons