Mevoc Dames B kampioen

    06 april 2019

    NINOVE – Zaterdagavond verzekerde de Dames B-ploeg van Mevoc zich van de titel in 2de provinciale. De jeugdige ploeg uit Meerbeke had op de voorlaatste competitiedag genoeg aan een punt. De bezoekers uit Aalter stonden 3de in de rangschikking en waren een te duchten tegenstander. Mevoc won de match met 3-1 (25-21, 25-14, 26-28, 25-16).

    Bekroning

    De kern van de kampioenenploeg bestaat hoofdzakelijk uit  jeugdspelers die U17 en zelfs nog U15 spelen. Deze titel bevestigt opnieuw dat de jeugdwerking bij Mevoc stevig in elkaar zit. Het is de bekroning voor de inzet van alle jeugdtrainers die mee bouwden aan deze succesploeg.

    Dames A

    Ook de damesploeg die uitkomt in divisie 1 eindigde het seizoen sterk. Het versloeg de derde in de stand Avanti Aalter met 3-1.

    Heren Divisie 1

    De herenploeg eindigde het seizoen in mineur. Het verloor zijn laatste wedstrijd met 1-3 tegen Ruiselede. Toch kan de ploeg met zijn 5de plaats terugblikken op een geslaagd seizoen.

     
    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons