Motorcrossers konden er weer tegenaan

    17 april 2023

    APPELTERRE-EICHEM – De Vlaamse Motorcrossers Federatie (VMCF) organiseerde zaterdag 15 en zondag 16 april verschillende wedstrijden op de velden langs de Eichemstraat.

    Door het droge weer lokte dit evenement vooral op zondag veel bezoekers. Op zaterdagnamiddag werden er vrije trainingen gereden. Op zondag waren er wedstrijden in de verschillende reeksen. In totaal kwamen 325 deelnemers aan de start.

    Regen

    Door de vele regen van de afgelopen weken was het een drassige maar goed berijdbare omloop. De voorbije weken werden alle wedstrijden afgelast door de overvloedige regen.

    Naast de wedstrijden kon men terecht aan de verkoopstanden met motor-benodigdheden. Ook de eetkraampjes waren populair.

    Parcours

    Zowel deelnemers als toeschouwers waren lovend over het mooie parcours en organisatie. Naast het crossterrein stonden enkele honderden motorhomes, vrachtwagens en auto’s van de deelnemers en bezoekers in de omliggende weiden.

    Vanaf het moment dat de nadarhekken en feesttent opgeruimd zijn komende week, kan de eigenaar starten met het beplanten van de velden.

    Of hoe evenementen en landbouw tot een mooie samenwerking kunnen leiden.

    Info : www.vmcf.be

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons