Ninofse Sportkrasjel 2023

  19 november 2023

  NINOVE – De sportraad en de sportdienst maken zaterdag 25 november de sportlaureaten in de verschillende categorieën bekend. De G-badmintonatlete ‘Kiki’ Man-Kei To is eregenodigde.

  De Sportkrasjel heeft plaats in het buurthuis Berdam. Op het programma staan de bekendmaking van de recreatieve laureaat 2023 (individueel/ploeg), de jeugdsportlaureaat 2023 (individueel/ploeg) en de sportlaureaat 2023 (individueel/ploeg).

  Naast deze 6 categorieën gaat ook een speciale prijs naar een topsportlaureaat voor uitzonderlijke nationale en internationale prestaties. Verder zijn er de huldiging van de verdienstelijke sportmedewerkers als eerbetoon aan de vele onbaatzuchtige medewerkers binnen de sportclubs en de huldiging van de G-sporters.

  Dit alles gebeurt afgewisseld met muzikale tussendoortjes door het Ninoofse gitaarduo Tim en Jim en interviews. De presentatie is in handen van Kris Baert

  Praktisch

  • Datum en uur: zaterdag 25 november om 20 uur.
  • Plaats: buurthuis Berdam, Brusselsesteenweg 3 Ninove.

  Info: Sportraad NinoveGoud en zilver voor Man-Kei To op EK G-badminton.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons