Tour De France door Ninove in 2019

    19 januari 2018
    Op zaterdag 6 juli 2019 zal de Tour De France door de stad Ninove rijden. 
    De Tour-karavaan zal vanaf de provinciegrens met Vlaams-Brabant langs de Brusselsesteenweg Meerbeke binnenrijden. 
    Dan  via de Leopoldlaan en Elisabethlaan in Ninove naar de Brakelsesteenweg in Outer, aan het kruispunt met de Tabakslaan gaat het naar richting Appelterre om vervolgens de weg verder te zetten naar Geraardsbergen. 
    Net als in 2004 toen de Tour ook door Ninove reed zal dit ongetwijfeld opnieuw een massa toeschouwers langs het parcours aantrekken en voor de renners zal ook de uitgebreide publiciteits-karavaan passeren, dus er zal rekening moeten gehouden worden met grote verkeershinder aangezien de omloop gedurende enkele uren volledig verkeersvrij zal gemaakt worden. Gelukkig heeft iedereen nog meer dan een jaar de tijd om zijn voorzieningen te treffen en er een prachtige wielerfeestdag van te maken.Foto’s Giovanni Neckebroeck
    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons