Nog steeds geen sport- en jeugdactiviteiten voor Ninoofse min-12-jarigen

    12 november 2020

    NINOVE – De stad verlengt het totaalverbod voor sport- en jeugdactiviteiten tot 29 november.

    Op 29 oktober besloot het stadsbestuur tot een totaalverbod voor sport- en jeugdactiviteiten. Dat was strenger dan de maatregelen van de federale overheid. Het verbod is nu verlengd tot 29 november 2020.

    Burgemeester Tania De Jonge: “Deze verlenging heeft vooral te maken met de beoordeling van de besmettingscijfers. We willen ook rekening houden met de heropstart van de scholen en kijken welke impact deze heeft vooraleer we weer extra zaken toelaten.”

    Jeugdwerking

    Heel wat verenigingen staan te popelen om de jeugdwerking opnieuw op te starten. “Maar het is echt nog te vroeg. Ook al ben ik licht optimistisch over de dalende cijfers, we moeten de terugkeer van mensen uit het buitenland en ook de schoolstart afwachten vooraleer we versoepelen. We monitoren elke dag de cijfers. De beslissingen van de veiligheidscel stemmen we daarop af.”

    Het zwembad, de sporthal, het cc De Plomblom, de dienst toerisme en alle buurthuizen blijven voorlopig ook dicht. De bib is wel open.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons