Ontdek de Ninoofse sportclubs

    29 augustus 2022

    NINOVE – Een sportclub, die bij jou past, kun je de hele maand september geheel vrijblijvend ontdekken.

    In organiseert de sportdienst in samenwerking met de lokale sportclubs en Sport Vlaanderen de ‘Maand van de Sportclub’. Traditioneel openen heel wat clubs in september hun deuren voor het publiek en laten zij jou kennismaken met hun sport.

    De deelnemende Ninoofse sportclubs: Judo en fitclub, Karate Hiryu, Mevoc Meerbeke, Tafeltennis TTC Ninove, KVK Ninove Divas, KFC Voorde Appelterre , Raito, Atletiek Vita, Karate Kachi, Dance Experience, Sandu gym, Flex dansschool.

    Ga vrijblijvend langs voor een introductieles, maak kennis met de sport en het team. Wellicht krijg je de smaak te pakken.

    Info: in de brochure ontdek je hun aanbod.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons