Padel 4 Life bracht € 6.000 op

    11 september 2022

    OUTER – Het sportcentrum De Leebeek organiseerde een padelweekend van 2 tot 4 september. De opbrengst ervan gaat naar Kom op tegen Kanker.

    Het voorgaande weekend stond De Leebeek volledig in het teken van de strijd tegen kanker. Van vrijdagavond tot zondagavond speelden de deelnemers van club Padel 2020 er voor het goede doel.

    Dat het een regelrecht succes was, blijkt uit de opbrengst: precies € 6.000 is ingezameld voor Kom op tegen Kanker. Denderhockey rondde de opbrengsten mooi af naar het hogere duizendtal.

    Padel en lunch

    De combinatie van padel en de Ottolenghi-lunch van Tafelklap sloeg blijkbaar goed aan.

    Terwijl de sportieve medemens zich uitleefde op de padelterreinen, kon de minder sportieve supporter zich laten verwennen met een Ottolenghi-lunch.

    Samen met alle sympathisanten (die heel veel dorst hadden) en de sponsors zorgde dit sportieve en culinaire weekend dus voor het mooie eindbedrag van € 6.000 voor Kom op tegen Kanker.

    Info: Padel 2020DenderhockeyKom op tegen KankerTafelklap.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons