Padstappers zorgen deze zomer voor extra uitgepijlde wandelingen

  27 juni 2020

  GERAARDSBERGEN – De wandelvereniging Padstappers zorgt deze zomer voor een aantal extra wandelingen. Vanuit 5 verschillende plaatsen voorzien zij gedurende 2 weken telkens 2 omlopen.

  Momenteel kunnen wandelaars nog niet deelnemen aan organisaties vanuit Wandelsport Vlaanderen.

  Padstappers boden de afgelopen maanden via hun website talrijke wandelingen aan. Ze bereikten echter niet alle leden: sommigen hadden problemen om met de gegevens en de kaarten op stap te gaan.

  Daarom trakteert de vereniging op extra uitgepijlde wandelingen tijdens deze zomermaanden.

  Omlopen

  Ze bepijlen vanuit 5 verschillende plaatsen gedurende 2 weken telkens 2 omlopen. Elke omloop is ongeveer 10 km lang en combineerbaar. Na 2 weken doen ze ditzelfde in een andere deelgemeente.

  De routes stellen ze zo op, dat je onderweg iets kunt drinken. Aan de startlocaties zorgen ze voor een kaart en de nodige info.

  De eerste periode startte zaterdag 27 juni en loopt tot zondagavond 12 juli. De pijlen hangen vanuit Goeferdinge vertrekkende aan de parking aan de kerk in de Kastanjestraat. De eerste lus gaat richting noordelijk Zarlardinge, de tweede is bepijld via zuidelijk Zarlardinge.

  Op deze tochten maak je bovendien kans op één van de 25 waardevolle prijzen. Hoe je kan deelnemen en alle andere info vind je terug op de website van de Padstappers.

  Info: PadstappersWandelblog.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons