Peuters en jonge kleuters kunnen weldra dansen in Ninove

    17 juli 2019

    NINOVE – Vanaf september kunnen peuters (vanaf 18 maanden, samen met een begeleider) volop spelen en bewegen op muziek in de sporthal. Ook voor jonge kleuters kunnen dan kleuterdans vlakbij huis volgen.

    Evelien is een alleenstaande moeder van 2 jonge kinderen. Ze woont in Ninove en geeft al een aantal jaren dansles in Gent. “Ik was op zoek naar iets in de buurt om mijn kinderen naartoe te sturen. Ze zijn dol op muziek en bewegen, maar in het weekend helemaal naar Gent rijden vond ik te ver. Groot was dan ook mijn verbazing toen bleek dat ik in Ninove en omstreken enkel activiteiten vond voor de oudste kleuters. Ze kunnen wel watergewenning volgen, maar die lessen zitten altijd op twee uur tijd vol.”

    En dus ging ze zelf op zoek naar een locatie en gediplomeerd lesgever. “In september kunnen peuters vanaf 18 maanden (samen met een begeleider) volop spelen en bewegen op muziek in de Ninoofse sporthal. Ook mijn dochter van 3 jaar en haar vriendinnetjes kunnen vanaf dan kleuterdans volgen, vlakbij huis.”

    Praktisch

    • Peuterdans en kleuterdans: lessenreeksen van 10 lessen, de eerste reeks start op zaterdag 21 september 2019.
      – 9 uur-9.30 uut: peuterdans met begeleider (18 m-3 jaar).
      – 9.30 uur-10.15 uur: kleuterdans 1ste/2de kleuter.
      – 10.15 uur-11 uur: kinderdans 3de kleuter-2de leerjaar.
    • Een lessenreeks kost € 50 (inclusief verzekering).
    • Plaats: sporthal ‘t Sportstekske, Parklaan 15 Ninove.
    Info en inschrijvingen: info@dansschoolemotion.beDansschool eMOTIONFacebookpagina eMOTION.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons